Meditacija za žvižgača JP in njegovo hčer

Medtem, ko naši žvižgači utirajo pot proti popolnemu Razkritju, se napadi temnih sil na njihova življenja in ožje družinske člane še naprej vrstijo.

V najnovejši objavi Michaela Salle (Exopolitics.org) je objavljena fotografija letečega krožnika z velikim pravokotno oblikovanim oknom, skozi katerega se vidi dva potnika.  

Po navedbah fotografa, ki zaradi anonimnosti uporablja psevdonim JP, sta potnika dva Nordijska ''ljudem podobna'' izvenzemljana, ki sta 12. 01. 2018 z njim telepatsko komunicirala.


JP je podal tudi skico dveh domnevnih Nordijcev, ki jih je videl v vesoljskem plovilu.



Posredoval je tudi tri fotografije opaženega plovila, ki se nahajajo na spodnjem posnetku:


Michael Salla konča svojo objavo z:

[Obvestilo: Samo nekaj ur zatem, ko mi je poslal fotografije zgornjega plovila in potnikov, je JP-jeva hči doživela krče, pomodrela in dobila 39,4 °C visoko vročino, zato so jo morali hitro odpeljati v bolnico. Prosimo pošljite svoje misli in molitve JP-ju in njegovi družini.]

Ko ti hrabre žvižgače doživijo napad, najsi bo neposredno ali posredno, se lahko morda ustrašijo nadaljnjega posredovanja neprecenljivih informacij. Moramo jim pokazati, da jih v celoti podpiramo ter da lahko skupaj z našim kolektivnim namenom izničimo škodo teh škodljivih napadov okupacijskih sil, zato da lahko ti pogumni ljudje nadaljujejo z delovanjem naproti Popolnemu Razkritju in Dogodku.  

Zato prosimo naslednjih nekaj dni ob 17:00 uri po UTC času (ob 18:00 uri v Sloveniji, o.p.) vključite JP-ja in njegovo hčer v trenutno meditacijo za žvižgače, dokler njegova hči popolnoma ne okreva.

S pomočjo spodnje povezave lahko poiščete čas meditacije za vaš lokalni čas: 

Dokler ne ustvarimo splošne meditacije za žvižgače, lahko uporabite vodeno meditacijo za izvorno meditacijo za Coreya Gooda (in vključite JP-ja ter njegovo hčer).


Lahko pa tudi uporabite izvorno vodeno meditacijo za Emerya Smitha:


Spodaj se nahaja splošna meditacija za žvižgače:  

1. Sprostite svoje telo, čustva in misli tako, da se osredotočite na svoje dihanje, ali pa se sprostite na kakršenkoli način, ki vam odgovarja.

2. Navedite vaš namen uporabe te meditacije kot orodja za prinašanje Božanske zaščite in zdravljenja vsem žvižgačem, ki delajo za Luč, kar jim bo omogočilo v miru dokončati svoje misije brez kakršnihkoli negativnih interferenc.

3. Predstavljajte si izžarevanje stebra Svetlobe iz Galaktičnega Centralnega Sonca2 skozi vsa bitja Luči znotraj našega Sončnega sistema, nato pa potuje preko vaše čakre zvezde duše3 in vašega telesa do središča Zemlje. Predstavljajte si še en steber Svetlobe, ki se dviguje iz središča Gaje preko vašega telesa navzgor proti nebu k vsem bitjem Luči našega Sončnega sistema in galaksije. Sedaj sedite v dveh stebrih Svetlobe, katerih Svetloba istočasno potuje navzgor in navzdol. Ta stebra Svetlobe ohranite aktivna nekaj minut.

4. Predstavljajte si, kako se vrtinec briljantne bele Svetlobe spušča iz prisotnosti JAZ SEM vseh žvižgačev v njihove čakre zvezd duš. Predstavljajte si, kako ta bela svetloba prši navzdol skozi njihova celotna telesa in avre. Predstavljajte si, kako ta Božanska svetloba zdravi vsa njihova telesa (fizična, plazemska, eterična, astralna, mentalna in kavzalna) skozi vse točke v času, dimenzije, prostor in realnosti. Medtem, ko si vse žvižgače zamišljate popolnoma zdrave, si predstavljajte, kako ta svetloba žari vse svetleje in svetleje.

5. Predstavljajte si, kako vse žvižgače obdaja ekipa močnih in dobronamernih vodnikov, ki jim stojijo ob strani in jih ščitijo medtem ko le-ti z veseljem in brez truda opravljajo svoje poslanstvo. Predstavljajte si, kako vsako izmed njihovih avr zaobjema močan ščit iz zlate svetlobe. Ko v njihove avre priteka bela svetloba si predstavljajte, kako ti ščiti postajajo vse močnejši. Izrecite namen, da ti ščiti postanejo stalni ter da jih od te točke dalje ščitijo pred vsemi negativnimi interferencami.

6. Predstavljajte si vsakega žvižgača v popolni sreči.


Zmaga Luči!



Opombi prevajalke:

1 Galaktično Centralno Sonce – nebesno telo v smeri ozvezdja strelca, srce galaksije.
2 čakra zvezde duše – čakra, ki se nahaja nad kronsko čakro in stoji 15 cm (oz. za dolžino dlani) nad  glavo (pri nekaterih ljudeh tudi do 60 cm nad glavo). Imenuje se tudi sedež duše. Skozi to čakro v    fizično telo vstopata duhovna energija in božanska ljubezen.


Komentarji